Our social:

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Λίβερπουλ και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



2047. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΛΕΣΤΕΡ   ( 1: 2,75  Χ: 3,00  2: 2,30   UN: 1,65  OV: 1,85 )

Η Μπέρνλι, όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα ποστ, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, καθώς από τους 26 πόντους της, οι 25 έχουν κερδηθεί  στο Τερφ Μουρ! Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε αδίκως από την Άρσεναλ, αφού έχασε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, κρατώντας το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το 97!
Τελευταίος Αγώνας: Έχασε 2-1 από την Άρσεναλ στο Έμιρέιτς.

Από την άλλη μεριά ο στόχος της πρωταθλήτριας  Λέστερ, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η φετινή χρονιά, είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πολύ κακή χρονιά για τις "αλεπούδες" που φέτος απογοητεύουν. Φέτος δεν έχει κερδίσει, ακόμα, μακριά από το Κίνγκ Πάουερ (3 ισοπαλίες - 8 ήττες).
Τελευταίος Αγώνας: Έχασε 3-0 από την Σαουθάμπτον (εκτός).

Απουσίες: Οι Λονγκ και Μάρνι θα απουσιάσουν για τη Μπέρνλι, ενώ στο απουσιολόγιο της Λέστερ βρίσκονται οι Σλιμανί και Ουγιόα.

*Tip: Η Λέστερ είναι αήττητη στις τελευταίες 10 συναντήσεις της με τη Μπέρνλι ανεξαρτήτου έδρας, κατηγορίας (10 νίκες - 3 ισοπαλίες). Μετά από 9 "άγονες" εμφανίσεις του Γκρέι στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Άγγλος στράικερ έχει σκοράρει 5 γκολ στα τελευταία 5 ματς.

Προϊστορία: Στο μοναδικό ματς που διεξήχθη στην έδρα της Μπέρνλι στην Πρέμιερ, η Λέστερ αναδείχθηκε νικήτρια.

Πρόταση: Λίγο δύσκολο να δώσουμε σημείο σε ένα τόσο αμφίρροπο ματς. Το G/G είναι αρκετά πιθανό.


2049. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΤΟΤΕΝΑΜ   ( 1: 7,50  Χ: 4,75  2: 1,27    UN: 2,00    OV: 1,55 )

Η Σάντερλαντ έχασε από τη Γουέστ Μπρομ τη προηγούμεη αγωνιστική. Ακόμα βέβαια δε χάθηκε και τίποτα, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση, με 3 βαθμούς διαφορά από τη Σουόνσι, η οποία βρίσκεται πάνω ακριβώς από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Τελευταίος Αγώνας: Έχασε 2-0 από τη Γουέστ Μπρομ στο Χόθορνς.

Η Τότεναμ κατάφερε και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από τη Σίτι. Λέω "κατάφερε", γιατί στο 55ο λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά (2-0). Βρίσκεται στην 3η θέση, ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη Άρσεναλ.
Τελευταίος Αγώνας: Έκλεψε το βαθμό της ισοπαλίας στο Έτιχαντ από τη Σίτι.

Απουσίες: Οι Κονέ και Εντόνγκ επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα. Ο Τζιλομπότζι είναι τιμωρημένος, ενώ ο Λέσκοτ μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σάντερλαντ στο σημερινό ματς (οι άλλες απουσίες είναι μακροχρόνιες). Για την Τότεναμ θα απουσιάζει για ακόμα ένα παιχνίδι ο Φερτόνχεν, ενώ θα λείψει και ο Τρίπιερ. (Η απουσία του Λαμέλα είναι μακροχρόνια).

*Tip: Η Τότεναμ είναι αήττητη στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις της κόντρα στη Σάντερλαντ στο πρωτάθλημα (10 νίκες - 3 ισοπαλίες). Ο Ντεφό έχει σκοράρει μόνο μία φορά εναντίον της πρώην ομάδας του (το 2008 φορώντας τη φανέλα της Πόρτσμουθ). Ο Κέιν έχει σκοράρει σε 19 διαφορετικά γήπεδα στην Πρέμιερ, αλλά δεν έχει σκοράρει ποτέ στο "Στάδιο του Φωτός".

Προϊστορία: 4 νίκες οι "μαύρες γάτες", 14 η Τότεναμ, ενώ 4 ματς έληξαν ισόπαλα.

Πρόταση: Το over είναι πολύ πιθανό, αλλά εγώ θα ρισκάρω στο 2-3 γκολ. Πιθανό επίσης και το anytime scorer Κέιν.

2050. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ   ( 1: 2,85  Χ: 3,05  2: 2,20     UN: 1,65    OV: 1,85 )

Η Σουόνσι την προηγούμενη αγωνιστική αιφνιδίασε τους πάντες πετυχαίνοντας μια νίκη η οποία ήταν εκτός προγράμματος. Κέρδισε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Πρέμιερ. 2-3 στο Άνφιλντ με μια πολύ πειστική εμφάνιση. Το ηθικό της είναι ανεβασμένο. Το περασμένο ΣΚ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο FA Cup (αποκλείστηκε στον προηγούμενο γύρο).
Τελευταίος Αγώνας: Μεγάλη νίκη με 2-3 μέσα στο Άνφιλντ.

Από την αντίπερα όχθη, η Σότον την περασμένη βδομάδα προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ. Την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα κέρδισε χωρίς να ιδρώσει τη Λέστερ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (11η θέση με 27 βαθμούς). 1 ισοπαλία και 4 ήττες μετράει στα τελευταία 5 εκτός. Γνώρισε τη συντριβή από την Άρσεναλ (0-5) στο FA Cup το Σάββατο.
Τελευταίος Αγώνας:  Κέρδισε εύκολα τη Λέστερ με 3-0.

Απουσίες: Οι Νάρσινγκ και Κι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, ενώ Μπρίτον και ΜακΜπέρνι θα μείνουν εκτός. Η Σαουθάμπτον θα στερηθεί την παρουσία του Φαν Ντάικ. Γουόρντ- Πράουζ, Τζέι Ροντρίγκεζ, Όστιν, Τάργκετ και Μπουφάλ θα απουσιάσουν επίσης.

*Tip:  Οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις στο Λίμπερτι έχουν λήξει με σκορ 0-1 για τη Σαουθάμπτον. Οι "Άγιοι" έχουν δεχτεί μόνο 3 γκολ από τη Σουόνσι στις 9 τελευταίες τους συναντήσεις.

Προϊστορία: Καμία νίκη για τη Σουόνσι, 3 για τη Σότον και 1 ισοπαλία.

Πρόταση: Οι απουσίες για την ομάδα του Πιέλ είναι αρκετές. Προέρχεται επίσης και από μία ταπεινωτική ήττα. Αντιθέτως, η Σουόνσι ξεκουράστηκε αυτό το ΣΚ. Ο άσσος στο 2,85 είναι ελκυστικός και θα τον προτιμήσω.


2045. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ  ( 1: 1,90  Χ: 3,15  2: 2,35     UN: 1,80  OV: 1,70 )

Η Μπόρνμουθ για ακόμη μία φορά μας επιβεβαίωσε την προηγούμενη αγωνιστική. 2-2 σε έναν συναρπαστικό αγώνα κόντρα στη Γούοτφορντ. Οι "Τσέρις" σε όλους τους αγώνες τους προσπαθούν να μην κλειστούν και να παράξουν παιχνίδι. Αυτό κάποιες φορές τους βγαίνει και κάποιες όχι. Βρίσκονται στη 12η θέση και από ότι φαίνεται, μέχρι στιγμής, δεν θα ιδρώσουν για να μείνουν στην κατηγορία
Τελευταίος Αγώνας: Αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της με τη Γούοτφορντ.

Ο Άλαρνταϊς ακόμα δεν έχει αλλάξει την κακή εικόνα της Κρίσταλ Πάλας. Βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα αν θέλει η ομάδα του να ξαναπαίξει και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία. Απέκτησε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τους Σλουπ από Λέστερ, και Φαν Άανολντ από Σάντερλαντ.
Τελευταίος Αγώνας: Έχασε 0-1 από την Έβερτον στο Σέλχαστ Παρκ.

Απουσίες: Για τους γηπεδούχους ο Φράνσις επιστρέφει μετά από τιμωρία, ενώ η κατάσταση του Γκραντέλ θα αξιολογηθεί πριν το παιχνίδι. Ο Σλουπ αναμένεται να χάσει το αποψινό παιχνίδι, ενώ δεν αποκλείεται ο Φαν Άανολντ να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Πάλας.

*Tip: Η Μπόρνμουθ έχει κερδίσει τα 3 από τα πέντε τελευταία ματς (και 2 ισοπαλίες) την Κρίσταλ Πάλας ανεξαρτήτου έδρας και θεσμού. O Σκοτ Νταν έχει σκοράρει και τα δύο γκολ των "αετών" κόντρα στη Μπόρνμουθ.

Προϊστορία: Ένας αγώνας μόνο έχει διεξαχθεί στο Βαϊτάλιτι σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και αυτός έληξε ισόπαλος.

Πρόταση: Λογικά θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές, μιας και οι δύο ομάδες χωλαίνουν αμυντικά. Η απόδοση στο over είναι ελκυστική.


2061. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΤΣΕΛΣΙ   ( 1: 2,40   Χ: 2,95   2: 2,65    UN: 1,65    OV: 1,85 )

To σημαντικότερο ματς διεξάγεται σήμερα στις 10:00 ώρα Ελλάδος. Θα είναι το υπ' αριθμόν 70ο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες από τότε που δημιουργήθηκε η Πρέμιερ Λιγκ (σε όλους τους θεσμούς).

 Η Τσέλσι πετυχαίνει τη Λίβερπουλ σε πολύ κακό φεγγάρι. Οι "κόκκινοι" μέσα στο 2017 μετρούν μόλις μία νίκη σε 8 αγώνες και αυτή η νίκη ήρθε κόντρα στην Πλίμουθ στο FA Cup. Μάλιστα σε αυτόν τον αγώνα  χρειάστηκε να σκόραρει ο Λούκας (!), ο οποίος την τελευταία φορά που σκόραρε η Ελλάδα δεν βρισκόταν σε οικονομική κρίση. Την τελευταία βδομάδα αποκλείστηκε και από τα δύο κύπελλα (0-1 από Σαουθάμπτον στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, 1-2 από Γουλβς στο FA Cup).
Τελευταίος Αγώνας: Κηδεία μέσα στο Άνφιλντ από τη Σουόνσι (2-3)

Αντιστρόφως ανάλογη πορεία με αυτή της Λίβερπουλ πραγματοποιεί η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην πρώτη θέση και μέχρι στιγμής φαίνεται πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από τότε που ο Κόντε έχει αλλάξει το σύστημα σε 3-4-3 η Τσέλσι πάει τρένο (έχει μόνο μία ήττα από την Τότεναμ εκτός!!!!).
Τελευταίος Αγώνας: Νίκησε εύκολα 2-0 τη Χαλ στο Στάμφορντ Μπριτζ

Απουσίες: Ο Λαλλάνα επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι διαθέσιμος, ενώ ο Κλάιν ακόμα πονάει στα πλευρά και θα απουσιάσει για ακόμη ένα παιχνίδι. Ο Μάνε ενδεχομένως να βρίσκεται στον πάγκο. Ο Αντόνιο Κόντε δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

*Tip: Η Τσέλσι είναι αήττητη στα 4 τελευταία της ταξίδια στο Άνφιλντ (2 νίκες - 2 ισοπαλίες).

Προϊστορία: 13 νίκες μετράει η Λίβερπουλ, 6 η Τσέλσι, ενώ 6 έληξαν ισόπαλα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πρόταση: Ο αγώνας και η τωρινή κατάσταση των ομάδων δεν βοηθάνε να κάνουμε την οποιαδήποτε πρόβλεψη. Ναι μεν, η Τσέλσι έχει το μομέντουμ, όμως δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι, και σε ένα ντέρμπι δεν μετράει η φόρμα. Ο Κόντε βολεύεται και με την ισοπαλία. Ίσως παίξει κλειστά για να την διασφαλίσει. Θα ρισκάρω στο under 2,5.


2112. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΧΑΛ  ( 1: 1,10  Χ: 6,50  2: 14,00     UN: 2,30     OV: 1,40 )

H Γιουνάιντεντ αντιμετωπίζει ξανά τη Χαλ, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Ξανασυναντήθηκαν πριν μία βδομάδα για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ στην έδρα της Χαλ. Παρόλο που ηττήθηκε με 2-1, πέρασε στον τελικό, όπου εκεί θα συναντήσει τη Σαουθάμπτον.
Τελευταίος Αγώνας: Απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από τη Στόουκ στο Μπριτάνια.

Από τότε που ανέλαβε ο Μάρκο Σίλβα την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η Χαλ παρουσιάζει μια καλή εικόνα, ιδίως στα μετόπισθεν. Υπάρχει μια αισιοδοξία ότι ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να σώσει την ομάδα. Κατ' εμέ περί θαύματος θα πρόκειται.
Τελευταίος Αγώνας: Έχασε 2-0 από την Τσέλσι (εκτός)

Απουσίες: Καμία απουσία για τη Μάντσεστερ. Η Χαλ θα στερηθεί την παρουσία των Μέισον, Ντόουσον, Ντέιβις, Μαγκουάιερ (οι υπόλοιπες απουσίες είναι μακροχρόνιες).

*Tip: Η Χαλ έχει κερδίσει μόλις ένα βαθμό στις 9 συναντήσεις της με την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ. Ο Ρούνει έχει σκοράρει 7 γκολ και έχει σερβίρει άλλα 4 στα τελευταία 7 ματς κόντρα στους νεοφώτιστους.

Προϊστορία: 4 νίκες σε ισάριθμα ματς οι "κόκκινοι διάβολοι" στο Ολντ Τράφορντ.

Πρόταση: Ο άσσος είναι μικρός για να ασχοληθούμε και με δεδομένο ότι η Χαλ θα κλειστεί πίσω, θα στραφούμε στα γκολ. 2-3 




Οι προτάσεις μου


2047. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΛΕΣΤΕΡ         G/G       1,65

2045. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ          OVER 2,5       1,70

2112. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΧΑΛ           2-3       1,92

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου